Personal tools
You are here: Home Research Projects IAB 20 Agenda
Document Actions

IAB 20 Agenda

by Patrick Brown last modified 2015-01-14 10:54

 

Download this agenda

 

WEDNESDAY  |  NOVEMBER 17th, 2010

 

7:30AM Registration and Breakfast  |  30 min
8:00AM Host Welcome - Jun Ni, University of Michigan  |  10 min
8:10AM IAB Chairman's Address & Attendee Introduction  |  25 min
8:35AM Remarks by the NSF Program Director & New Opportunities  |  10 min
8:45AM IMS Directors' Reports - Jay Lee, Jun Ni, and Jag Sarangapani  |  15 min
9:00AM Technical Presentations  |  University of Cincinnati
  • Prognosis of a Network of Similar Machines Using Clustering Approach, Edzel Lapira  |  15 + 5 min
  • Autonomous Abnormal Events Detection & Diagnosis (AAEDD) Framework & Applications: Complex Manufacturing Processes & Machine Systems, Yan Chen  |  15 + 5 min
9:40AM Break (10 min)
9:50AM Technical Presentations  |  University of Michigan
  • Development of an Early Warning System (Medical Application), Saumil Ambani  |  15 + 5 min
  • System Identification Approaches for Fault Detection, Adam Brzezinski  |  15 + 5 min
10:30AM Break (10 min)
10:40AM Technical Presentations from Missouri S&T
  • Online Model-based Prognostics Framework for Complex Systems, Balaje Thumati  |  15 + 5 min
  • Mahalanobis-Taguchi System as a General Monitoring, Diagnostics & Prognostics Tool, Ahmet Soylemezoglu  |  15 + 5 min

11:20AM Special Topics
  • Prognostics for Batteries: TWIKE, Battery Testbed, TBD, Mohammad Rezvani, TBD  |  15 + 5 min
  • Maintainability of High Speed Railway Lines, Marc Antoni  |  SNCF, |  15 + 5 min
12:00PM Lunch Break  |  60 min
 1:00PM Updates on Selected Company/NSF Projects
  • ISMI Semiconductor,  Edzel Lapira, Mohamed AbuAli, David Siegel  |  10 min
  • Rapid Prototyping of Watchdog Agent by Using LabVIEW, Feibai Zhu  |  10 min
  • Fleet-level Battery Utilization as an Application of Swapping, Ahmad Almuhtady  |  10 min
  • Remanufacturing Planning with Variable-Quality Battery Returns, Xiaoning Jin  |  10 min
  • Multi-disc-rotor Bearing System Prognostics, Shahab Mehraeen  |  10 min
  • Asset Health Monitoring Using Hybrid Approach, Balaje Thumati  |  10 min
2:00PM Break (10 min)

2:10PM

Internship Presentations

  • Yan Chen  |  GE Global Research
  • David Siegel  |  ARL
  • Wenyu Zhao  |  Parker Hannifin
  • Adam Brzezinski  |  GE Aviation
  • Balaje Thumati  |  Boeing
2:45PM New Member Presentation  |  Tekniker, Spain, Aitor Arnaiz  |  15 min
3:00PM Poster Session and Demonstrations (120 min)
5:00PM Adjourn
6:30PM Reception and Dinner

 

 

THURSDAY  |  NOVEMBER 18th, 2010

 

7:30AM Breakfast (30 min)
8:00AM LIFE forms Feedback Session (120 min)
10:00AM Break (10 min)
10:10AM Closed Door Session – Members Only
  • Approve IAB 19 Minutes

  • WCEAM-IMS 2011 & IAB 22

  • Choose IAB 21 Dates

  • Financial Report

This session is open only to IMS Members and selected guests as approved by IAB Chairman and Co-Directors IN ADVANCE OF MEETING.

12:00PM Lunch (60 min)
1:00PM Adjourn

 

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

This site conforms to the following standards: