Personal tools
You are here: Home Research Projects IAB 21 Agenda
Document Actions

IAB 21 Agenda

by Maciej Zawodniok last modified 2015-01-14 10:54

Agenda

Thursday  |  May 19th, 2011

 

8:00AM Registration and Light Breakfast  |  30 min
8:30AM Host Welcome
  • Drew Mallow, Director of Advanced Programs, Boeing  |  15 min
  • K. Krishnamurthy, Vice Provost for Research, Missouri S&T | 10min
  • Al Salour, Technical Fellow, Boeing Research & Technology, Boeing  |  15 min
9:10AM IAB Chairman's Address & Attendee Introduction  |  20 min
9:30AM Remarks by the NSF Program Director & New Opportunities  |  10 min
9:40AM IMS Directors' Reports - Jay Lee, Jun Ni, and Jag Sarangapani  |  10 min
9:50AM Technical Presentations  |  University of Cincinnati
  • Determine Data Quality for Prognostics using A Clustering Tendency Assessment, Yan Chen  |  15 + 5 min
  • Non-intrusive Power Monitoring for Machine Performance Assessment and Prediction, Wenyu Zhao  |  15 + 5 min
10:30AM Break (10 min)
10:40AM Technical Presentations  |  University of Michigan
  • Degradation-Based Swapping Optimization for Fleet-Level Battery Utilization, Ahmad Almuhtady  |  15 + 5 min
  • The Effect of Multiple Excitations on Output-Only Fault Detection, Adam J. Brzezinski  |  15 + 5 min
11:20AM Break (10 min)
11:30AM Technical Presentations from Missouri S&T
  • Decentralized Fault Prognosis Framework for Complex Industrial Systems, Deepthi Raja, Hasan Ferdowsi  |  15 + 5 min
  • A Unified Model-Based Fault Diagnosis Scheme for Industrial Systems with Both Additive and Multiplicative Faults, Hasan Ferdowsi  |  15 + 5 min

12:10PM

Special Topics

  • Recent Updates of Watchdog Agent Toolkit in LabVIEW, Feibai Zhu | 20 min
12:30PM Lunch Break  |  60 min
 1:30PM Updates on Selected Company/NSF Projects
  • Health Monitoring of Rotary Machinery Feed Axis,  Tyler Skirtich  |  10 min
  • Battery Prognostics and Smart Battery, Mohamed Abuali, Yixiang Huang  |  10 min
  • Development and Implementation of Optimal Maintenance Strategies for Assembly Lines, Seungchul Lee |  10 min
  • Model-based Diagnostics and Prognostics Scheme for Vapor Compression System, Raja Kraleti  |  10 min
  • Software Failure Avoidance with Software Rejuvenation, Maciej Zawodniok  |  10 min
2:20PM Break (10 min)

2:30PM

Company, New Members Presentations

  • ITRI Activities in Rechargeable Battery and Materials, Welkin Ling  |  12 min
  • Tekniker Maintenance Life Cycle Analysis Tool and Smart Oil Sensors, Aitor Arnaiz  |  12 min
  • Applied Materials - Overview and Future Plans for Service Innovation, Tony Martinez  |  12 min
  • Metals Industry Research Development Center (MIRDC) Taiwan Overview, Hui-Hung Lin |  12 min
  • Institute for Information Industry (III) Taiwan Overview, Hung-An Kao |  12 min
  • IAB Sponsor Time - IFS | 5min
3:30PM Poster Session and Demonstrations (90 min)
5:00PM Break (30 min)
5:30PM Reception and Dinner (at the same location)

 

 

FRIDAY  |  May 20th, 2011

 

8:00AM Light Breakfast (30 min)
8:30AM LIFE forms Feedback Session (120 min)
10:30AM Break (10 min)
10:40AM Closed Door Session – Members Only
  • Approve IAB 20 Minutes

  • WCEAM-IMS 2011 & IAB 22

  • Choose IAB 22 Dates

  • Financial Report

This session is open only to IMS Members and selected guests as approved by IAB Chairman and Co-Directors IN ADVANCE OF MEETING.

12:30PM Lunch (60 min)
1:30PM Adjourn

 

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

This site conforms to the following standards: