Personal tools
You are here: Home Research Projects IAB 23 Agenda
Document Actions

IAB 23 Agenda

by patrick last modified 2015-01-14 10:54

Thursday, May 17th, 2012
 

8:00 AM Registration and Breakfast (30 min)
8:30 AM Host Welcome: Chrysler,  Michael D. Tarter (20 min)
8:50 AM IAB Chairman's Address & Attendee Introduction (20 min)
9:10 AM IMS Directors' Reports - Jay Lee, Jun Ni, and Jag Sarangapani (15 min)
9:25 AM Technical Presentations from UC
  • Coupled Model Platform for PHM Development, Shanhu Yang (15+5 min)
  • Developing Data Quality Metrics to Improve Prognostics for Industrial Applications: Bearing Example,   Hossein Davari (15+5 min)
10:05 AM Break (10 min)
10:15 AM Technical Presentations from UM
  • Modeling and Analysis for Remanufacturing Systems, Xiaoning Jin (15+5 min)
  • Estimation of Maintenance Opportunity Windows in Manufacturing Systems with Real Case Studies, Xi Gu (15+5 min)
10:55 AM Technical Presentations from Missouri S&T
  • Model-based Diagnostics and Prognostics Toolset for Rapid Development of PHM Systems, Balaje Thumati and Maciej Zawodniok  (15+5 min)
  • A Decentralized Detection And Accommodation Scheme For Complex Industrial Systems, Hasan Ferdowsi (15+5 min)

11:35 AM Special Topics
  • New IMS Center University Site:  UT Austin, Dragan Djurdjanovic (15 min)
  • New Proposed IMS Center University Site: Drexel University, John D. Lacontora (15 min)
12:05 PM Lunch Break (60 min)
 1:05 PM Updates on Selected Company/NSF Projects
  • PHM Methods in Sensorless & Sensor-Rich Environments,  Tyler Skirtich (UC)
  • IMS Methodology for Industrial System: Wind Turbines,  Wenyu Zhao
  • Benchmarking Energy Efficiency in  Manufacturing Plants, Yi Liu (UM)
  • Enhanced System Diagnostics with Physics-based Model and Time Series Method, Yangbing Lou (UM) 
  • RFID-based Embedded Diagnostics For In-Transit Applications, Lei Wang and Sayan Maity (Missouri S&T) 
  • Model-Based Diagnostics and Prognostics of Induction Motors, Avimanyu Sahoo (Missouri S&T) 
2:05 PM

Special Invited Presentation

  • Data-Driven Prognostics Approach for Remaining Useful Life Estimation: Application to Alstom’s Trains, Prof. Kamal Medjaher, FEMTO-ST Institute (15 min)

2:35 PM Break (10 min)
2:45 PM

New Member Presentations

  • Applied Materials (10 min)
  • CEI (10 min)
  • Woodward (10 min)
3:15 PM Poster Session and Demonstrations
5:00 PM Adjourn
6:30 PM Reception and Dinner

 

Friday, May 18th, 2012
 

8:00 AM Breakfast (30 min)
8:30 AM LIFE forms Feedback Session (120 min)
10:30 AM Break (10 min)
10:40 AM Closed Door Session – Members Only
  • Approve IAB 22 Minutes

  • Review IAB 23

  • Choose IAB 24 Dates

  • Financial Report

This session is open only to IMS Members and selected guests as approved by IAB Chairman and Co-Directors IN ADVANCE OF MEETING.

12:00 PM Lunch (60 min)
1:00 PM Adjourn

 

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

This site conforms to the following standards: