Personal tools
You are here: Home Research Projects IAB 24 | Agenda
Document Actions

IAB 24 | Agenda

by patrick last modified 2015-01-14 11:54

 

THURSDAY, NOVEMBER 29, 2012

 

7:30 AM Registration and Breakfast (30 min)
8:30 AM Host Welcome: National Instruments - James Smith (20 min)
8:50 AM IAB Chairman's Address & Attendee Introduction (20 min)
9:10 AM NSF Welcome and Information - NSF Evaluator Dr Dee Hoffman (30 min)
9:40 AM IMS Directors' Reports - Jay Lee, Jun Ni, and Jag Sarangapani (15 min)
9:55 AM Technical Presentations from UC
  • Prognostics and Health Assessment of Multi-Regime System using Residual Clustering Health Monitoring Approaches, David Siegel (15+5 min)

  • Fault Detection in a Network of Similar Machines Using Clustering Approach, Edzel Lapira, PhD (15+5 min)
10:35 AM Break (10 min)
10:45 AM Technical Presentations from UM
  • Maintenance-optimal Swapping Policy- A Multidisciplinary Decision-Support Tool, Ahmad Almuhtady (15+5 min)
  • Stochastic Analysis of Maintenance Opportunity Windows, Xi Gu (15+5 min)
11:25 AM Technical Presentations from Missouri S&T
  • Online Outlier Identification and Removal (OIR) Scheme for Enhancing Fault Detection Performance, Hasan Ferdowsi/Maciej Zawodniok (15+5 min)
  • Application of Models in Diagnostics and Prognostics Development, Hasan Ferdowsi (15+5 min)
12:05 AM Special Topics
  • New Site Update - University of Texas in Austin, Dragan Djurdjanovic (15 min)
12:20 PM Lunch Break (60 min)
 1:20 PM Updates on Selected Company/NSF Projects
  • Brushless DC Actuator RUL Prediction, Christina Lucas (UC) (10 min)
  • Smart Battery System for Electric Vehicle (EV) Mobility, Yan Chen, PhD (UC) (10 min)
  • System Degradation Process Analysis by Using State and Parameter Estimation, Yangbing Lou (UM) (10 min)
  • Self-diagnostic Module Development for MLCC Stacker, Seungchul Lee (UM) (10 min)
  • Online Real Time Fault Diagnostic of Lithium-Ion Batteries, Avimanyu Sahoo (Missouri S&T) (10 min)
  • Passive RFID Tag-based Asset Health Monitoring, Haifeng Niu (Missouri S&T) (10 min)
2:20 PM

Special Invited Presentation

  • Smart Machines Development, PMC Taiwan (15 min)

2:35 PM Break (10 min)
2:45 PM

New Member Presentations

  • Samsung
  • TBD
  • IFS Presentation (IAB 24 Sponsor) (10min)
3:15 PM Poster Session and Demonstrations
5:00 PM Adjourn
6:30 PM Reception and Dinner

 

FRIDAY, NOVEMBER 30, 2012

 

8:00 AM Breakfast (30 min)
8:30 AM LIFE forms Feedback Session (120 min)
10:30 AM Break (10 min)
10:40 AM Closed Door Session – Members Only
  • Approve IAB 23 Minutes

  • Review IAB 24

  • Choose IAB 25 Dates

  • Financial Report

This session is open only to IMS Members and selected guests as approved by IAB Chairman and Co-Directors IN ADVANCE OF MEETING.

12:00 PM Lunch (60 min)
1:00 PM Adjourn

 

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

This site conforms to the following standards: