Personal tools
You are here: Home Research Projects IAB 25 | Agenda
Document Actions

IAB 25 | Agenda

by patrick last modified 2015-01-14 11:54

Thursday, May 2, 2013
 

8:00 AM Registration and Breakfast (30 min)
8:30 AM IMS Center Welcome, IAB Chairman's Address & Attendee Introduction (30 min)
9:00 AM Dean Teik C. Lim, College of Engineering & Applied Science, University of Cincinnati  (15 min)
9:15 AM IMS Directors' Reports - Jay Lee, Jun Ni, Jag Sarangapani, & Dragan Djurdjanovic (20 min)
9:35 AM NSF I/UCRC Evaluator Updates - Dee Hoffman (10 min) 
9:45 AM Technical Presentations from UC
  • Developing a Unified Framework & Methodology for Prognostics of Interconnected Systems, Wenyu Zhao (15+5 min)
  • Anomaly Identification Using Peer Comparison-based Inspection Metrics, Xiaorui Tong (15+5 min)

10:25 AM Break  (15 min)
10:40 AM Technical Presentations from UM
  • A Multidisciplinary Maintenance-optimal Swapping Policy with Stochastic Degradation, Ahmad Almuhtady (15+5 min)
  • Prediction of Passive Maintenance Opportunity Windows in Complex Manufacturing Systems, Xi Gu (15+5 min)
11:20 AM Technical Presentations from Missouri S&T
  • Fault Detection and Prognosis of Distributed Parameter Industrial Systems, Hasan Ferdowsi (15+5 min)
  • Real-time Model-based Diagnostics and Prognostics Toolset in LabVIEW, Jia Cai (15+5 min)
NOON Lunch (60 min)
1:00 PM Technical Presentations from UT-Austin
  • Precedent-Free Diagnostics and Model Discovery, Matthew Graves  (15+5 min)
  • Monitoring of Biomedical Systems using Non-stationary Signal Analysis, Marcus Musselman (15+5 min)
1:40 PM Updates on Selected Company/NSF Projects
  • Prediction of Key Variables for Cycle based Manufacturing Process Using Neural Network, Shanhu Yang (UC)

  • Systematic Methodology for Developing Health Assessment Tools for High Speed  Transportation Applications, David Siegel (UC)

  • Unobservable System Aging Process Estimation based on Coupled Models, Yangbing Lou (UM)
  • Die Monitoring in Progressive Stamping Processes, Seungchul Lee (UM)
  • GPS/INS-based Localization and Tracking of Assets For Real-time Monitoring, Lei Wang (MST)
  • Passive RFID Tag-based Structural Health Monitoring, Haifeng Niu (MST)

2:40 PM Break  (10 min)
2:50 PM

Special Invited Presentations

  • Advanced Manufacturing Cluster, Trevor Hamilton, Cincinnati USA Regional Chamber  (15 min)

  • Condition Monitoring & Prognostics of Automotive Clutches, Dr. Agusmian Partogi Ompusu, FMTC (15 min)

  • Dynavis: A Multilevel Information Fusion Approach for Visual Quality Inspection, Professor Hendrik Van Brussel,  Katholieke Universiteit Leuven (15 min)

  • Bosch Rexroth Condition Monitoring Activities, Scott Hibbard, Bosch Rexroth Corp (10 min)

  • Li-ion Battery Lifecycle Maintenance for Electric Vehicles, Ubiquitous Technology Application Research Center, Korea Aerospace University (5 min)

  • Smart Material Handling Project, Ubiquitous Technology Application Research Center, Korea Aerospace University (5 min)

  • Needs in Prognostics & Smart Service Systems, Hitachi (5 min)

4:00 PM

New Member Presentation

  • Greater Cincinnati Water Works
4:10 PM Poster Session and Demonstrations
5:30 PM Adjourn
6:30 PM

Dinner

The Original Montgomery Inn
9440 Montgomery Rd.
Montgomery, OH 45242
Phone: 513.791.3482

 

Friday, May 3, 2013
 

8:00 AM Breakfast (30 min)
8:30 AM LIFE Form Feedback Session (120 min)
10:30 AM Break (10 min)
10:40 AM Closed Door Session – Members Only
  • Approve IAB 24 Minutes

  • Review of IAB 25

  • Choose IAB 26 Dates

  • Financial Report

  • New Business

This session is open only to IMS Members and selected guests as approved by IAB Chairman and Co-Directors IN ADVANCE OF MEETING.

12:00 PM Lunch (60 min) & Adjourn

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

This site conforms to the following standards: