Personal tools
You are here: Home Research Projects IAB 28 | Agenda
Document Actions

IAB 28 | Agenda

by patrick last modified 2015-01-14 10:54

Downloadable Versions

IAB AGENDA  |  IAB AGENDA (MOBILE)

 

 

Wednesday, December 10, 2014

Industry Advisory Board Meeting
 

8:00 AM Registration and Light Breakfast (30 min)
8:30 AM IMS Center Welcome, IAB Chairman's Address & Attendee Introduction (30 min)
9:00 AM IMS Directors' Reports - Jay Lee, Jun Ni, Jag Sarangapani, & Dragan Djurdjanovic (20 min)
9:20 AM NSF I/UCRC Evaluator Updates - Dee Hoffman (10 min) 
9:30 AM Technical Presentations // University of Texas at Austin
  • Predictive Virtual Metrology, Alex Bleakie
  • Integrated Decision-making Policy for Preventive Maintenance and Logistics Planning, Keren Wang
10:10 AM Break  (10 min)
10:20 AM

Technical Presentations // University of Cincinnati

  • Cloud-based Prognostics & Health Management Platform with Case Studies, Behrad Bagheri
  • Watchdog Agent® Instrumentation Platform for Diverse Applications, Yuan Di
11:00 AM

Technical Presentations // University of Michigan

  • Manufacturing System Design for Resilience, XI Gu
  • Fleet-Wise Maintenance Decision Support for Jet Engines, Xiaolong Xie
11:40 AM

Technical Presentations // Missouri University of Science & Technology

  • Sensor Placement in Industrial Distributed Parameter Systems for Diagnostics, Hasan Ferdowsi
  • Fault Resilience Control in Industrial Systems, Jia Cai
12:20 PM Lunch (60 min)
1:20 PM Updates on Selected Company/NSF Projects
  • Implementation of Failure Event Prediction Technologies in a Semiconductor Industry, Matthew Graves

  • Wind Turbine Prognostics Platform, Zongchang Liu

  • Part DNA using RFID Tags in a Metal-rich Environment, George Harris

  • Online Anomaly Detection for Multi-Station Manufacturing Systems - a Case Study on Progressive Stamping Process, Huanyi Shui

2:00 PM

Special Invited Presentations

  • Iñaki Bravo, Tekniker
2:15 PM

New Member Presentations

3:00 PM Poster Session and Demonstrations (60 min)
4:30 PM LIFE Form Feedback Session
5:30 PM Adjourn
7:00 PM

Dinner
Capital Cruises
Hyatt Regency Boat Dock
208 Barton Springs Road
Austin, TX 78704

Phone: 512.480.9264
Fax: 512-394-7507



 


 

Thursday, December 11, 2014

Industry Forum

 

8:00 AM Registration and Light Breakfast (30 min)
8:30 AM IMS Center Industry Forum Introduction
8:40 AM

Section One

  • TBD
  • TBD
  • TBD
9:55 AM Break (15 Min)
10:15 AM

Section Two

  • TBD
  • TBD
  • TBD
11:30 AM Panel Q&A
NOON Lunch
 

 

Thursday, December 11, 2014

Closed Door Session
 

1:00 PM Closed Door Session – Members Only
  • Approve IAB 27 Minutes

  • Review of IAB 28

  • Choose IAB 29 Dates

  • Financial Report

  • New Business

This session is open only to IMS Members and selected guests as approved by IAB Chairman and Co-Directors IN ADVANCE OF MEETING.

2:00 PM Adjourn

 


Powered by Plone CMS, the Open Source Content Management System

This site conforms to the following standards: